You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Dineu LA2024 la Beverly Hills: Comisia de Evaluare CIO si celebritati de la Hollywood

Superstarul baschetului Kobe Bryant, renumitul actor Sylvester Stallone si James Murdoch, presedintele 21th Century Fox, unul dintre cele mai mari studiouri de la Hollywood, au participat la un dineu tinut cu ocazia intampinarii Comisiei de Evaluare a Comitetului International Olimpic (CIO) la Los Angeles, California.

Evenimentul a avut loc in Beverly  Hills, la resedinta lui Casey Wasserman, presedintele Comitetului de Candidatura Los Angeles 2024,.

Patrick Baumann, presedintele Comisiei de Evaluare CIO si secretar general al Federatiei Internationale de Baschet (FIBA), s-a intalnit cu superstarul NBA Kobe Bryant, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008) si Londra (2012).

Printre vedetele prezente la acest eveniment s-a numarat si actorul Sylvester Stallone, renumit pentru interpretarea in seria Rocky a boxerului Rocky Balboa, personaj fictiv inspirat de legenadarul boxer Rocky Marciano.

Printre cei 70 de invitati au mai fost prezenti Evan Spiegel, fondatorul aplicatiei Snapchat,  Bob Iger, presedintele Disney, patronii francizelor sportive locale NBA, Los Angeles Clippers si Los Angeles Lakers, si tenorul spaniol Placido Domingo.

Desi aceste dineuri sunt obisnuite in programul vizitelor CIO, este pentru prima data cand un astfel de eveniment a avut loc la casa Presedintelui Comisiei de Candidatura. Comisia de Evaluare CIO va continua vizitele in aceasta perioada in Los Angeles.

O inspectie asemanatoare se va desfasura si la Paris, orasul contracandidat Los Angeles-ului pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2024, in perioada 14-16 mai a.c., iar pe 13 septembrie a.c., in cadrul Sesiunii CIO de la Lima, va fi ales orasul gazda a Jocurilor Olimpice din 2024.

Galerie foto