You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Tabara educationala la Buenos Aires in vederea JOT 2018

Peste 530 de sportivi, 130 de antrenori si 100 de voluntari s-au adunat in capitala Argentinei pentru a lua parte la o tabara educationala si sportiva de zece zile, parte a unui program national de selectionare a talentelor si de pregatire pentru Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) care vor avea loc la Buenos Aires, in 2018.

Obiectivul taberei a fost de a testa nivelul sportivilor, dar si de a descoperi eventuale probleme organizatorice in vederea pregatirii unei editii memorabile.

Programul a inceput in 2014, in acest timp facandu-se selectia sportivilor ce vor participa la Jocuri din 700.000 de tineri participanti la cele zece probe olimpice.

Pe langa activitatile sportive, tinerii au luat parte si la intalniri cu personalitati sportive precum rugbistul Agustin Pichot sau fotbalistul Juan Sebastian Veron, dar si seminare educationale privind Olimpismul, anti-dopingul, un stil de viata sanatos, nutritia sau cariera.

La eveniment a participat si presedintele Argentinei Mauricio Macri, care i-a incurajat pe tineri sa continue sa lucreze asiduu pentru a-si realiza visul de a reprezenta Argentina la Jocurile Olimpice viitoare.

Galerie foto