You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Felicitari pentru primele victorii romanesti la CE de lupte de la Novi Sad

Romania a cucerit doua medalii, una de argint si una de bronz, la Campionatele Europene de lupte care se desfasoara in perioada 2 - 7 mai a.c. la Novi Sad (Serbia). Sportivul roman Andrei Dukov a cucerit medalia de argint la categoria 57 kg, stilul liber, iar Alina Vuc a obtinut medalia de bronz la categoria 48 kg.  

Andrei Dukov, legitimat la CSA Steaua, si-a depasit performanta de anul trecut, cand a obtinut medalia de bronz la întrecerile continentale.

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a felicitat delegatia Romaniei prezenta la Novi Sad pentru primele succese de la Campionatele Europene. „Intrecerile continentale din acest an au inceput excelent pentru Romania pe toate planurile. Razvan Pircalabu, presedintele Federatiei Romane de Lupte (FRL), a fost ales in Biroul Executiv al forului european de specialitate, Romania a primit organizarea editiei de anul viitor a competitiei continentale rezervata seniorilor, iar in cea dintai zi a intrecerilor europene reprezentantii nostri au cucerit primele medalii. Felicitari din tot sufletul atat presedintelui forului nostru de lupte cat si celor doi sportivi Andrei Dukov si Alina Vuc. Sper ca performatele lor sa-i motiveze in plus pe ceilalti componenti ai lotului, iar pana la finalul competitiei cat mai multi romani sa urce pe podium. Succes tuturor! Hai Romania!”

Romania este reprezentata de 14 sportivi la Campionatele Europene de la Novi Sad.

Galerie foto