You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Presedintele FR Lupte, ales in Biroul Executiv al forului european de specialitate

Razvan Pircalabu, presedintele Federatiei Romane de Lupte (FRL), a fost ales, in Biroul Executiv al Federatiei Europene de Lupte (UWW-Europe) in urma alegerilor din cadrul congresului de la Novi Sad (Serbia).

Oficialul FRL, fost presedinte al Federatiei Romane de Lupte in 2013, reales in functie in luna ianuarie, anul acesta, a obtinut locul de membru in cadrul federatiei europene de specialitate cu 25 de voturi, el urmand sa ocupe prin rotatie si postul de vicepresedinte al forului continental. Mandatul sau va fi valabil in urmatorii patru ani.

Biroul Executiv al UWW-Europe este compus din sapte membri, dintre care unul obligatoriu este femeie. Pentru Biroul Executiv al UWW-Europe s-au depus 12 candidaturi: Dina Harenko, Gheorghi Briusov, Karl-Martin Dittmann, Theodoros Hamakos, Teno Tenov, Didier Sauvaire, Dzintars Urbanciks, Eric Nyblom, Lucio Caneva, Razvan Pircalabu, Victor Peicov si Zeljko Trajkovic.

In cadrul aceleiasi reuniuni, Romania a primit organizarea Campionatelor Europene de seniori din 2018, dupa ce municipiul Bucuresti a gazduit, anul trecut, Campionatele Europene de lupte pentru juniori.

Galerie foto