You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Reprezentantii delegatiilor participante la FOTE 2017, in inspectie la Gyor

La Gyor a avut loc Seminarul Sefilor de misiune ai delegatiilor prezente la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2017, competitie gazduita de localitatea maghiara in perioada 23-29 iulie a.c.

La reuniune au participat reprezentanti ai celor 50 de tari inscrise in competitie. Scopul intalnirii a fost inspectarea bazelor sportive unde vor avea loc intrecerile din cadrul FOTE 2017 si a Satului Olimpic, verificarea imnurilor si drapelelor fiecarei tari participante, precum si discutii pe marginea  problemelor specifice ale fiecarei delegatii in parte.

Delegatii au fost intampinati de membri ai Comitetului de Organizare ai FOTE Gyor 2017 in frunte cu Szolt Borkai, presedintele Comitetului Olimpic Ungar si primarul orasului Gyor. Edilul maghiar a precizat ca pregatirile pentru organizarea competitiei au inceput din 2011, imediat ce localitatea pe care o administreaza a fost desemnata gazda a competitiei.

Szolt Borkai a evidentiat ca unul dintre marile avantaje oferite de FOTE Gyor 2017 il reprezinta distantele scurte dintre  bazele sportive unde vor avea loc intrecerile.

La Seminarul Sefilor de misiune de la Gyor, Romania a fost reprezentata de Dragos Tataru si Florin Gurbanescu, din cadrul Departamentului Sport al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Galerie foto