You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Felicitari Catalina, Larisa si Marian, pentru performantele remarcabile!

In ultima zi a Campionatelor Europene de gimnastica artistica de la Cluj-Napoca, in finala de la barna Catalina Ponor a cucerit medalia de aur, iar Larisa Iordache a obtinut bronzul, dupa ce Marian Dragulescu a luat argintul la sarituri.

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, care a urmarit din tribune intrecerile de la Cluj-Napoca, a apreciat atat rezultatele excelente obtinute de sportivii romani, cat si eforturile Federatiei Romane de Gimnastica si ale autoritatilor locale de a organiza o competitie de asemenea anvergura la cele mai inalte standarde.

“La Cluj am trait momente de exceptie, intr-o atmosfera greu de descris in cuvinte”, a spus presedintele COSR. “ Ne-a incantat evolutia sigura de la barna reusita de Catalina Ponor, care i-a adus titlul european. Ne-a bucurat medalia  de bronz obtinuta de Larisa Iordache, gratie careia nu una, ci doua romance au ascultat imnul Romaniei de pe podium. Am fost impresionati ca incredibilul Marian Dragulescu a cucerit medalia de argint la sarituri, al doilea sau trofeu la intrecerile de la Cluj. Ei sunt modele pentru toti tinerii din Romania si au demonstrat ca gimnastica romaneasca are potential pentru a ramane in elita mondiala. Felicitari acestor sportivi minunati care au oferit tuturor iubitorilor de sport din Romaniar atat clipe magice, cat si un exemplu  a ceea ce inseamna valorile fundamentale ale olimpismului romanesc: traditie, pasiune, respect, excelenta si mandrie nationala. De asemenea, felicitari intregului colectiv tehnic si forului nostru de specialitate, precum si autoritatilor locale si tuturor celor care s-au implicat in organizarea, la Cluj-Napoca, a unei editii memorabile a Campionatelor Europene de gimnastica artistica”.

La editia din acest an a Campionatelor Europene de gimnastica artistica, reprezentantii Romaniei au cucerit patru medalii, doua de aur – Marian Dragulescu, la sol si Catalina Ponor, la barna, una de argint – Marian Dragulescu, la sarituri, si una de bronz – Larisa Iordache, la barna.

Galerie foto