You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Felicitari Marian Dragulescu, campion european la Cluj-Napoca!

La Campionatele Europene de gimnastica artistica, gazduite in aceste zile de orasul Cluj-Napoca, Marian Dragulescu a cucerit, la 36 de ani, medalia de aur la sol, prima a delegatiei Romaniei la aceasta competitie.

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, i-a transmis cele mai calde felicitari campionului european la sol de la Cluj-Napoca. „Extraordinara performanta lui Marian Dragulescu la Europenele de la Cluj! Ma bucur din inima ca acest sportiv minunat a reusit sa-si indeplineasca visul si a ascultat imnul Romaniei , de pe prima treapta a podiumului, impreuna cu suporterii din tribunele salii din Cluj-Napoca. Un mare BRAVO pentru acest gimnast, care a sfidat timpul si a dovedit ca succesul inseamna atat talent,  cat si multa munca, seriozitate si ambitie. Marian Dragulescu este un model  demn de urmat pentru orice sportiv de performanta, de la orice disciplina sportiva. Le tinem in continuare pumnii  stransi lui, Catalinei Ponor si Larisei Iordache in finalele din ultima zi a Campionatelor Europene. Hai, Romania!

In ultima zi a CE de la Cluj-Napoca, Marian Dragulescu va participa in finala la sarituri, iar Larisa Iordache si Catalina Ponor vor reprezenta Romania,  in finala la barna.

Galerie foto