You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Programul a 2-a Cariera – seminar Cluj-Napoca

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman impreuna cu partenerii sai Adecco Romania si Qualians au organizat un seminar in cadrul Programului a 2-a cariera, program destinat sportivilor si fostilor sportivi. A doua cariera este un program gandit pentru a le creste sansele sportivilor romani de a face performanta si in cariera de dupa viata de sportiv.

Unii sportivi nu isi imagineaza viata in afara sportului si pentru ei dezvoltam continut pentru "a doua cariera in sport". Alti sportivi isi doresc sa fie in controlul a tot ceea ce tine de ei si pentru ei avem "a doua cariera ca antreprenor". Pentru sportivii care doresc sa descopere domenii noi, sa aiba stabilitate si sa se incadreze intr-o echipa avem "a doua cariera ca angajat".

Seminarul de la Cluj-Napoca s-a concentrat pe identificarea trasaturilor psihologice ale fiecarui participant astfel incat acestea sa fie luate in calcul in analiza diferitelor oportunitati care vor aparea in viata fiecaruia dintre ei.

Cand si-a inceput cariera de sportiv, fiecare sportiv a avut un set de criterii pe baza carora a luat decizia de a practica un sport sau altul, criterii care i-au facut sa simta ca cel mai bine li se potriveste un sport sau altul. Acelasi lucru trebuie sa se intample si pentru a doua cariera: ce mi s-ar potrivi? ce mi-ar placea sa fac zi de zi si unde simt ca pot face performanta?
Impreuna cu partenerii nostri Adecco Romania si Qualians vom continua seria acestor seminarii atat in Cluj, cat si in alte orase din tara.

Evenimentul la care au participat Mihai Covaliu, presedintele COSR, Marius Dunca, ministrul Tineretului si Sportului, Emil Boc, primarul orasului Cluj-Napoca, Gabriela Szabo, Octavian Pantis, Florin Tasca, fost sportiv de performanta, in prezent preparator fizic, a avut loc in Sala de Sticla din cadrul Primariei Cluj-Napoca si a beneficiat de prezenta a 40 de sportivi si cadre didactice de la Universitatea Babes-Bolyai.

Adecco este una dintre cele mai mari companii de resurse umane din lume, partener al Comitetului International Olimpic si al COSR, iar Qualians este una dintre cele mai cunoscute companii de training de business din Romania, partener educational al COSR din acest an.
 

Galerie foto