You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Felicitari Monica Ungureanu pentru medalia europeana si pumnii stransi pentru toti romanii in competitie in acest final de saptamana!

La Campionatele Europene de judo, care se desfasoara in aceste zile la Varsovia,  Monica Ungureanu a cucerit medalia de bronz in limitele categoriei 48 kg, prima medalie pentru Romania la aceasta editie a CE. Reprezentanta noastra  a invins-o in meciul decisiv pe Noa Minsker din Israel.

De la Cluj, de unde urmareste evolutia reprezentantilor Romaniei la CE de gimnastica, Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, i-a transmis felicitari Monicai Ungureanu pentru performanta reusita, dar si incurajari tuturor sportivilor romani aflati in competitie la acest sfarsit de saptamana: „Excelent start al Romaniei la Campionatele Europene de judo. Felicitari Monica Ungureanu pentru importanta medalie obtinuta. Sper ca reusita ei sa fie prima dintr-un sir de performante notabile ale sportivilor romani la acest final de saptamana bogat in competitii sportive de anvergura. Le tinem pumnii stransi atat celorlalti componenti ai lotului de judo al Romaniei, cat si reprezentantilor nostri calificati in finalele Europenelor de gimnastica, jucatoarelor de tenis din echipa de Fed Cup a Romaniei si nu in ultimul rand motociclistilor nostri care evolueaza in Campionatul European de Moto BMU”, a spus Mihai Covaliu.

Din lotul de judo al Romaniei, prezent la CE de la Varsovia, fac parte Alexandra Pop si Monica Ungureanu (48 kg), Andreea Chitu si Larisa Florian (52 kg) - la feminin, iar la masculin, Laszlo Szoke (66 kg) — participant in competitia pe echipe, Alexandru Raicu si Marcel Cercea (73 kg), Vlad Visan si Elemer Szocs (81 kg), Cristian Bodarlau (90 kg), Daniel Matei (100 kg), Daniel Natea (+100 kg).

Cele mai bune jucatoare de tenis din Romania ale momentului, Simona Halep (5 WTA), Irina-Camelia Begu (33 WTA), Monica Niculescu (47 WTA) si Sorana Cirstea (61 WTA), fac parte din echipa de Fed Cup a Romaniei care va juca, cu reprezentativa Marii Britanii, meciul din play-off-ul Grupei Mondiale II, in zilele de 22 si 23 aprilie a.c., la Mamaia.

Campionatul European de Moto BMU, etapele 03-04, se desfasoara in perioada 21-23 aprilie a.c., pe Circuitul Motorpark Romania – Adancata. La competitie sunt asteptati rideri din  Bulgaria, Grecia, Macedonia, Serbia si Turcia, din Romania anuntandu-si participarea Robert Muresan, Ionel Pascota, Catalin Cazacu si Adrian Petrovici.

 

 

Galerie foto