You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Romania, victorie de palmares in fata Germaniei la polo

Nationala de polo pe apa a Romaniei a invins, cu 9-7, reprezentativa Germaniei, in ultimul meci din Grupa A a preliminariilor Ligii Mondiale, care a avut loc in bazinul CSA Steaua din Bucuresti. Romania a reusit a doua victorie in grupa.

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, i-a incurajat pe componentii reprezentativei de polo a Romaniei. “Orice victorie este importanta in special pentru moralul sportivilor. In preliminariile Ligii Mondiale, Romania a participat cu o echipa formata in majoritate din tineri, iar experienta pe care acestia au castigat-o intr-o competitie de asemenea anvergura le va fi de folos in intrecerile viitoare. Pentru toti, tinta trebuie sa fie constructia unei echipe puternice in vedere participarii la urmatoarele competitii si calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar Comitetul Olimpic si Sportiv Roman va oferi tot sprijinul pentru atingerea acestor obiective”.

 Echipa de polo a Romaniei a fost alcatuita din: Mariu Tic, Razvan Moraru, Cosmin Radu (capitan), Tiberiu Negrean, Mihnea Gheorghe, Tudor Fulea, Andrei Prioteasa, Daniel Teohari, Mihnea Chioveanu, Dimitri Goanta, Nicolae Oanta, Alexandru Ghiban, Janos Szabo. 

In clasamentul final, Serbia, campioana europeana, mondiala si olimpica, a ocupat primul loc si s-a calificat la Super Finala. Au urmat Slovacia, Romania si Germania.

Galerie foto