You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

De inca sase ori felicitari pentru halterofilii romani

In limitele categoriei 77 kg, Dumitru Captari si Razvan Martin au cucerit, ieri, sase medalii, doua de aur, doua de argint si doua de bronz, la Campionatele Europene de haltere de la Split (Croatia), in momentul de fata, bilantul reprezentantilor nostri la CE fiind de 17 medalii: sase de aur, patru de argint si sapte de bronz.

Dumitru Captari a cucerit doua medalii de aur, la stilul aruncat, cu 200 kg, si la total, cu 360 kg, si una de argint, la smuls, cu 160 kg, iar Razvan Martin a castigat o medalie de argint, la total, cu 348 kg si doua de bronz, la smuls, cu 158 kg, si la aruncat, cu 190 kg.

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman: „Sunt  impresionat de faptul ca  reprezentantii Romaniei continua sa obtina rezultate remarcabile la Campionatele Europene de haltere in ritmul in care au inceput. Felicitari Dumitru Captari si Razvan Martin pentru cele sase medalii cucerite in limitele categoriei 77 kg si inca o data felicitari tuturor componentilor lotului nostru de haltere pentru frumoasa imagine a Romaniei pe care o promoveaza.  Le tinem pumnii stransi  halterofililor care urmeaza sa intre in competitie. Hai Romania!”

Delegatia Romaniei la Campionatele Europene din Croatia este formata din 13 sportivi: feminin — Monica Csengeri si Elena Ramona Andries (48 kg), Madalina Bianca Molie (58 kg), Irina Lacramioara Lepsa (58 kg), Florina Hulpan si Loredana Toma (63 kg), Andreea Aanei (+90 kg); masculin — Ilie Ciotoiu (56 kg), Ionut Ilie si Florin Croitoru (62 kg), Razvan Martin si Dumitru Captari (77 kg), Nicolae Onica (94 kg).

Galerie foto