You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Presedintele COSR felicita startul excelent al sportivilor romani la Europenele de haltere

La Campionatele Europene de haltere programate in perioada 2-8 aprilie a.c., la Split, in Croatia, echipa nationala a Romaniei a cucerit pana in prezent opt medalii: una de aur, doua de argint si cinci de bronz. La categoria 48 kg, Monica Csengeri a obtinut o medalie de aur, la stilul smuls, si doua de argint, la stilul aruncat si total, iar Elena Andries, doua medalii de bronz, la smuls si total.  Madalina Molie (58 kg), la total, si Ilie Constantin Ciotoiu (56 kg), la aruncat si total, au cucerit medalii de bronz.

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), care urmareste indeaproape evolutia sportivilor romani la intrecerile continentale, a transmis un mesaj de felicitare si incurajare reprezentativei Romaniei: „Ii felicit pe componentii echipei nationale de haltere a Romaniei care au urcat pe podium chiar din primele zile ale Campionatelor Europene. Orice medalie cucerita reprezinta atat o incununare a muncii lor cat si un motiv de bucurie pentru orice roman. Ne mandrim cu succesele sportivilor nostri care si-au incheiat evolutiile si le tinem pumnii stransi celor care urmeaza sa intre in competitie”.

Delegatia Romaniei la Campionatele Europene din Croatia este formata din 13 sportivi: feminin — Monica Csengeri si Elena Ramona Andries (48 kg), Madalina Bianca Molie (58 kg), Irina Lacramioara Lepsa (58 kg), Florina Hulpan si Loredana Toma (63 kg), Andreea Aanei (+90 kg); masculin — Ilie Ciotoiu (56 kg), Ionut Ilie si Florin Croitoru (62 kg), Razvan Martin si Dumitru Captari (77 kg), Nicolae Onica (94 kg).

Galerie foto