You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Presedintele COSR a felicitat Echipa Olimpica a Romaniei care a participat la FOTE Erzurum 2017

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a transmis  un mesaj de felicitare componentilor Echipei Olimpice care a reprezentat Romania la Festivalul Olimpic al Tinetetului European – FOTE Erzurum 2017  si tuturor si celor care i-au sustinut.

„Odata cu incheierea acestei editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tinetetului European de la Erzurum din Turcia, vreau sa multumesc tuturor sportivilor si antrenorilor care au reprezentat Romania, pentru cum au concurat si pentru rezultatele obtinute. FELICITARI TUTUROR. Ma bazez ca experienta aceasta va va da un imbold pentru a continua si intensifica pregatirea astfel incat pe viitor sa fiti membri de baza ai Echipei Romaniei si sa reprezentanti cu succes Romania la Jocurile Olimpice de Iarna.

Multumesc stafului tehnic si colegilor de la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman care au contribuit la buna desfasurare a deplasarii si participarii la aceasta competitie.

Desi contextul in care s-a desfasurat acest eveniment nu a fost unul foarte fericit datorita potentialelor amenintari, am plecat increzatori pentru ca stiam ca am luat toate masurile necesare: am fost permanent in legatura cu autoritatile romane si turce, iar pentru a putea interveni rapid si rezolva pe loc orice situatie delicata, din delegatie au facut parte atat presedintele COSR, cat si secretarul general si secretarul general adjunct. Mai mult, partenerul nostru GROUPAMA a fost alaturi de noi, asigurand intreaga delegatie inclusiv impotriva riscului de terorism, pe langa riscurile obisnuite.

Pe parcursul competitiei nu am simtit nicio clipa ca a existat vreun pericol, iar sportivii nostri au putut sa concureze cu bucurie, in deplina siguranta si pentru aceasta le multumim organizatorilor, prietenilor nostri din Turcia, pentru profesionalismul de care au dat dovada.

Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc parintilor care le-au fost alaturi, ii sustin si ii incurajeaza pe acesti copii minunati care muncesc din greu zi de zi pentru a reprezenta Romania. FELICITARI, sunteti exemple demne de urmat.

In mai putin de un an se desfasoara Jocurile Olimpice de Iarna la Pyeongchang in Korea de Sud, SUCCES, ROMANIA”.

Galerie foto