You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Echipa Romaniei de sanie a fost felicitata de presedintele COSR

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a felicitat echipa Romaniei care s-a clasat pe locul 4  in intrecerea pe echipe, la Campionatele Mondiale de sanie pe partie naturala desfasurate la Vatra Dornei.

„Ii felicit din toata inima pe sportivii care s-au aflat atat de aproape de podium in intrecerea pe echipe la Mondialele de la Vatra Dornei. Locul 4 ocupat de echipa Romaniei ne da sperante pentru viitor, pentru rezultate si mai valoroase atat la sanie cat si la alte sporturi de iarna. Este inca o dovada ca, sporturile de iarna din Romania se afla in crestere valorica, punctul de plecare fiind Festivalul Olimpic al Tineretului European Brasov 2013”, a declarat Mihai Covaliu, presedintele COSR.

Echipa Romaniei, formata din Anisoara Hutopila, Adrian Filimon si dublul Bogdan Morosan/Ciprian Codrut Taslaoanu, a fost cronometrata in 4 min 20 sec 36/100.

Pe primul loc s-a clasat Austria (Tina Unterberger, Thomas Kammerlander, Rupert Brueggler/Tobias Angerer), in 4 min 02 sec 44/100, argintul a revenit Italiei (Greta Pinggera, Alex Gruber, Patrick Pigneter/Florian Clara), in 4 min 03 sec 85/100, iar bronzul a fost castigat de Rusia (Svetlana Zaravina, Iuri Talih, Aleksei Martianov/Ivan Rodin), in 4 min 04 sec 06/100.

La intrecere au participat noua echipe.

Galeria foto - sursa Facebook Federatia Romana de Bob si Sanie

Galerie foto