You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Copii institutionalizati din Prahova au primit daruri de la COSR

La Complexul Olimpic “Sydney 2000” din Izvorani, intr-o atmosfera de sarbatoare in fata bradului  de Craciun, copiii  institutionalizati de la Centrul rezidential de tip familial din Izvoarele si de la Centrul de plasament din Plopeni, ambele din judetul Prahova, au primit daruri din partea Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

Alaturi de Mihai Covaliu, presedintele COSR, si  George Boroi, secretarul general al COSR, la eveniment au mai luat parte campionii olimpici de la scrima Laura Badea, Loredana Dinu, Tiberiu Dolniceanu si Florin Zalomir, campioanele olimpice de la gimnastica Catalina Ponor si Loredana Boboc, campioanele olimpice de la canotaj Georgeta Damian si Viorica Susanu si medaliata olimpica de la atletism Violeta Beclea Szekely.

Pentru copiii institutionalizati bucuria a fost cu atat mai mare cu cat au avut sansa sa interactioneze cu campionii romani, pe care ii cunosteau doar de la televizor. Mai mult, o parte dintre ei au fost incantati de faptul ca au jucat fotbal, volei sau tenis de masa cu presedintele COSR si au facut poze cu celebritati ale sportului romanesc.

“Ma bucur ca am reusit sa le oferim bucurie si ca am trait spiritul sarbatorilor de iarna alaturi de acesti copii frumosi si puri. Avem nevoie de astfel de momente pentru ca viata inseamana si bucurie si prietenie, iar copiii ne readuc aminte ca suntem lasati pe acest pamant sa ne bucuram de tot ceea ce ne inconjoara”, a spus presedintele COSR.

Copii din Izvorani, care in fiecare sambata desfasoara activitati la biserica din localitate sub indrumarea preotului Gabriel Piciu, au cantat colinde si au recitat poezii in cadrul unui moment artistic emotionant.

Galerie foto