You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Orasul nipon Musashino intentioneaza sa gazduiasca Echipa Olimpica a Romaniei inainte de JO de la Tokyo

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, s-a intalnit astazi la Casa Olimpica din Bucuresti cu Mayo Nishiike si Akihito Asama, primul secretar, respectiv secretarul secund si consulul de la Ambasada Japoniei in Romania, si Ryoji Saito si Hideho Ito, reprezentanti ai orasului japonez Musashino, localitate care face parte din zona metropolitana Tokyo, gazda editiei de vara a Jocurilor Olimpice din 2020.

Delegatii niponi au discutat cu liderul COSR despre “Free training camp”, un proiect propus de organizatorii JO de la Tokyo, Guvernul japonez si Comitetul Olimpic Japonez, potrivit caruia orasul Musashino s-a oferit sa gazduiasca Echipa Olimpica a Romaniei care va participa la JO.

Potrivit acestui plan, inainte de inceperea JO, niponii intentioneaza sa puna la dispozitie sportivilor romani Complexul Sportiv din Musashino.

Oficialitatile din Musashino au  optat sa invite Echipa Olimpica a Romaniei tinand seama de faptul ca, de 25 de ani, orasul nipon este infratit cu Brasovul.

Niponii au vizitat atat sediul Casei Olimpice si Muzeul Sportului, din Bucuresti, cat si Complexul Olimpic “Sydney 2000” de la Izvorani.

Galerie foto