You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Presedintele COSR, in vizita la Snagov si la Izvorani

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, si George Boroi, secretarul general al COSR, au inspectat astazi baza sportiva de la Izvorani si s-au intalnit, la Snagov, cu cei mai de seama reprezentanti ai canotajului romanesc.

Presedintele COSR a remarcat transformarile pe care le-a suferit baza de canotaj, in benefeciul performantei, dupa ce a vizitat inclusiv centrul de recuperare si pontoanele de la Snagov. Mihai Covaliu a stat de vorba cu sportivii componenti ai loturilor nationale de seniori, tineret si juniori aflati in cantonament, dupa care a fost prezent la prima parte a Adunarii Generale a Federatiei Romane de Canotaj unde a tinut sa felicite canotajul romanesc atat pentru medalia de bronz obtinuta la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro cat si pentru intreaga activitate.

Dupa vizita de la Snagov, Mihai Covaliu si George Boroi au inspectat baza sportiva de la Izvorani, unde se afla in cantonament loturile de lupte libere, de cadeti, fete si baieti, loturile masculine de spada, seniori si tineret, si lotul feminin de spada tineret. Conducatorii COSR  au discutat despre situatia de la Izvorani cu sefii Complexului Olimpic "Sydney 2000".

Galerie foto