You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Nicu Vlad, reprezentatul Comitetului Executiv al COSR

In sedinta de astazi, care a avut loc la Casa Olimpica, Comitetul Executiv (CEx) al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), forul care conform Statutului conduce COSR dupa demisia presedintelui Alin Petrache, l-a desemnat, ca reprezentant al sau pe Nicu Vlad, unul dintre cei trei vicepresedinti ai COSR.

 “Sunt onorat de increderea pe care mi-au aratat-o colegii din Comitetul Executiv de a-i reprezenta pana la Adunarea Generala in cadrul careia va fi aleasa noua conducere a forului olimpic”, a spus Nicu Vlad, la finalul intalnirii. “In orice circumstante, COSR trebuie sa-si desfasoare activitatea fara sincope, in spiritul valorilor olimpice”.

Cei care vor dori sa candideze pentru pozitiile din cadrul CEx al COSR (presedinte, vicepresedinte, membru) isi vor putea depune candidaturile pana pe data de 17 octombrie a.c., la ora 18.00, Adunarea Generala de alegeri fiind programata pe 15 noiembrie a.c., la ora 11.00.

Tot in reuniunea de astazi, CEx al COSR a aprobat premierile acordate potrivit normelor legale,  in urma rezultatelor obtinute la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, pentru sportivi si membrii colectivelor tehnice. Banii au fost virati in conturile beneficiarilor imediat dupa ce CEx si-a exprimat acordul.

Procedura prin care autoturismele Renault vor intra in posesia medaliatilor se afla in derulare si urmeaza a fi finalizata in scurt timp.

 

 

Galerie foto