You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Echipa Olimpica va pleca spre Jocurile Olimpice de la Rio in 10 etape

Au mai ramas exact doua saptamani pana la debutul Jocurilor Olimpice de la Rio 2016 si Echipa Olimpica a Romaniei se pregateste de plecarea spre Brazilia. Tricolorii vor pleca in zece etape, in zilele de 24 iulie, 27 iulie, 29 iulie, 1 si 2 august, 4 august, 6-8 august si 12 august.

Astfel, peste numai doua zile, pe 24 iulie, vor porni spre Rio de Janeiro componentii lotului de scrima, box, judo masculin si o prima parte a lotului de natatie, haltere si atletism. Acestia vor pleca duminica, la ora 7:10, cu un zbor ce va face escala la Paris, sosirea la Rio fiind estimata pentru ora 20:15.

Miercuri, 27 iulie, la ora 19:05, vor pleca componentii lotului de tenis de masa. Zborul acestora va face o escala la Roma, urmand sa soseasca la Rio in jurul orei 4:50.

Vineri, 29 iulie vor pleca sportivii care vor reprezenta Romania la gimnastica artistica, canotaj si ciclism. Zborul acestora este programat la ora 7:05, cu o escala la Amsterdam, sosirea la Rio fiind pentru ora 17:45.

Pe 1 august vor porni spre Jocurile Olimpice, ora 7:05, si tricolorii de la lupte libere, tir sportiv, fetele de la judo si o parte a delegatiei de atletism si echipa de handbal, iar pe 2 august, la aceeasi ora, va pleca si ultima parte a lotului de natatie.

Intre 6 si 8 august va pleca spre Rio lotul de haltere, ora 7:05 (6 august), componentii lotului de lupte, stilul greco-romane si ultima parte a lotului de atletism, ora 17:55 (7 august) si a doua parte a lotului de haltere, ora 17:55 (8 august).

Gimnastica ritmica va pleca pe 12 august, cu un zbor la ora 13:50, cu escala la Frankfurt, sosirea in Brazilia urmand sa fie in jurul orei 5:05, pe 13 august.

Referitor la Ceremonia de deschidere a JO de la Rio precizam ca la solicitarea echipelor tehnice, reprezentand fiecare sport, Seful de misiune, impreuna cu acestia, vor lua decizia participarii sportivilor la acest eveniment, astfel incat sa nu fie afectate in vreun fel conditiile de pregatire pentru competitii, mai ales in cazul celor care vor intra in concurs in prima zi.

 

Galerie foto