You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Rio de Janeiro 2016

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a lansat aplicatia de mobil Team Romania

Cu cateva zile inaintea plecarii sportivilor tricolori spre Rio, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a lansat aplicatia de mobil Team Romania.

O aplicatie pentru iOS si Android, care permite aflarea ultimelor noutati legate de componentii delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, dar si urmarirea in timp real a performantelor acestora in timpul competitiei. Mai mult, aceasta aplicatie ofera si un istoric al fiecarui sportiv, dar si informatii de interes general.

Team Romania se adreseaza tuturor iubitorilor de sport care doresc sa afle primii despre evolutia tricolorilor la competitia olimpica. In ecranul start, utilizatorul are la indemana cele mai recente stiri sportive olimpice, palmaresul olimpic si acces la retelele sociale oficiale ale COSR. 

Noutatea pe care o ofera aplicatia este reprezentata de informatiile transmise in timp real direct de la Rio legate de evenimentele momentului, evolutia sportivilor si rezultatele obtinute (butoanele Info si Rezultate Live).

Urmatorul update pentru aceasta aplicatie care va fi lansat pana la inceperea Jocurilor Olimpice de la Rio va include una din cele mai importante functionalitati ale sale: notificarile automate inaintea evenimentelor in care sunt implicati sportivi romani si notificarile automate imediat dupa terminarea evenimentelor cu rezultatele acestora.

De asemenea, in cadrul urmatorului update va fi inclus un flux de update-uri de la fata locului oferit prin contul oficial de Twitter al COSR, dar si ultimul update in ceea ce priveste prezentarea jucatorilor.

 

Galerie foto