You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Alti noua sportivi s-au alaturat Echipei Olimpice a Romaniei pentru Rio 2016

Cinci jucatori de tenis - Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Horia Tecau si Florin Mergea, si patru inotatori - Marius Radu, Norbert Trandafir, Alin Coste si Daniel Macovei, se vor alatura Echipe Olimpice care va reprezenta Romania la JO de la Rio de Janeiro, din aceasta vara.

Potrivit ierahiilor mondiale publicate de Federatia Internationala de Tenis, in clasamentul de simplu Simona Halep ocupa locul 5, Irina Begu - 28, iar Monica Niculescu - 37 (locul 36 in clasamentul olimpic), in timp ce la dublu Horia Tecau se afla pe locul 6, iar Florin Mergea, pe 11.

Conform criteriilor de calificare primii 56 de sportivi din clasamentul de simplu si primii 24 din clasamentul de dublu au primit dreptul de participare la JO Rio 2016.
---
Federatia Internationala de Inot (FINA) a comunicat oficial calificarea stafetei masculine de 4x100 m liber a Romaniei, la Jocurile Olimpice Rio 2016.

La Campionatele Europene de natatie de la Londra, in semifinalele probei de 4x100 m liber, stafeta formata din Radu Marius, Norbert Trandafir, Alin Coste si Daniel Macovei a realizat timpul 3:16.54 (nou record national) si s-a clasat pe unul dintre cele patru locuri ramase disponibile pentru Rio 2016, la aceasta proba, la nivel mondial. Cele mai valoroase 12 stafete si-au asigurat prezenta la Rio 2016 in cadrul Campionatelor

Galerie foto