You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Romania va fi reprezentata la Festivalul Olimpic National pentru Tineret la baschet 3x3 si volei de plaja

In perioada 6-9 iunie 2016, Comitetul Olimpic Bulgar va organiza cea de a IX-a editie a Festivalului Olimpic National pentru Tineret, in localitatea Albena. La aceasta intrecere sportiva, Romania va fi reprezentata in competitiile de baschet 3x3 (baieti si fete) si in cea de volei de plaja (baieti si fete), un numar total de 14 sportivi si 2 antrenori.

Competitia este destinata tinerilor cu varste intre 14 si 18 ani, iar programul competitional cuprinde urmatoarele discipline: atletism, baschet 3x3, volei de plaja, lupte pe plaja, fotbal, inot, tenis de masa.

La baschet feminin, echipa Romaniei este formata din Alina Maria Podar, Iulia Brezoi, Andreea Maria Fleser, Andreea Daniela Cretu, iar la masculin de Radu Adrian Avramescu, Cristian Ionel Mainea, Tudor Fometescu, Tudor George Girbea, insotiti de antrenorul Florin Alin Covaciu.

La volei feminin, echipa Romaniei este formata din Doina Natalia Cojocaru, Larisa Vasilica, Petruta Gabriela Orlandea, iar la masculin de Andrei Laurean Crisan, Cristian Valentin Pantea, Cristian Paul Maier, insotiti de antrenorul Liviu Szilard Ciulea.

 

 

 

Galerie foto