You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Concurs „Jocurile Olimpice in imaginatia copiilor”

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, prin Academia Olimpica Romana, in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice organizeaza si in acest an Concursul National de  Arte Plastice „Jocurile Olimpice in imaginatia copiilor” – editia 2016.
Concursul se adreseaza copiilor, adolescentilor si tinerilor din ciclurile primar (6-10 ani), gimnazial (11-14 ani) si liceal (15-18 ani). (Vezi Regulamentul aici).

Fiecare concurent are dreptul sa inscrie in concurs o singura lucrare, in tehnica la alegere, pe suport de hartie, respectand formatul STAS A4 sau A3. Lucrarile care vor depasi dimensiunile mentionate nu vor putea fi admise in concurs.

Lucrarile vor fi insotite obligatoriu de talonul de participare (care poate fi descarcat de aici), cu toate datele completate, si  vor trebui depuse pana pe 24 iunie 2016, la scoala sau – in cazuri exceptionale – trimise pe adresa postala: Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Bd. Marasti nr. 20 A, Bucuresti, cod postal 111 468.

Lucrarile vor fi evaluate si notate de un juriu national, desemnat de comun acord cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

Gala Laureatilor va avea loc la Casa Olimpica din Bucuresti, la sfarsitul lunii octombrie 2016, unitatile de invatamant urmand a fi anuntate din timp, atat direct cat si prin Inspectoratele Scolare Judetene si al Muncipiului Bucuresti.

Conform regulamentului, pentru fiecare sectiune se acorda cate un premiu special, trei premii si zece mentiuni.

Laureatii si profesorii indrumatori vor participa la Gala Laureatilor, COSR suportand integral cheltuielile de deplasare. In plus, acestia vor primi premii si diplome.

Galerie foto