You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Poloistii romani au ratat calificarea la JO

Nationala masculina de polo a Romaniei a ocupat locul 7 la turneul preolimpic de la Trieste (Italia), dupa ce a invins Germania cu scorul de 10-9, in meciul pentru locurile de clasamet 6-7. Tricolorii au ratat astfel calificarea la JO unde au obtinut biletele pentru Rio de Janeiro doar primele patru clasate, Ungaria – castigatoarea turneului, Italia – medaliata cu argint, Spania – medalie de bronz si  Franta – locul 4.

La turneul de la Trieste au participat 12 echipe impartite in doua grupe. Romania, locul 10 la Campionatul European, a evoluat in Grupa A alaturi de Rusia, Slovacia, Franta, Ungaria si Canada, in timp ce Italia, Africa de Sud, Spania, Olanda, Germania si Kazahstan s-au infruntat in Grupa B.

In Grupa A, Romania a obtinut urmatoarele rezultate: 13-11 cu Slovacia, 11-12 cu Franta, 8-12 cu Ungaria, 10-10 cu Canada si 8-8 cu Rusia si s-a calificat in sferturile de finala. In aceasta faza a competitiei Romania a intalnit din nou Canada in fata careia a cedat cu 7-14 si a ratat calificarea in primele patru locuri care i-ar fi asigurat prezenta la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Foto: h2opolo.ro

Galerie foto