You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Ioan Dobrescu: Solicit ambelor tabere sa isi revizuiasca pozitiile in problema finantarii artelor martiale

Secretarul General al COSR le solicita celeritate si solutii viabile celor implicati in problema finantarii artelor martiale.

Ioan Dobrescu considera ca numarul foarte mare de practicanti ai artelor martiale ar trebui sa determine Ministerul Tineretului si Sportului sa aiba o atitudine constructiva si sa incerce gasirea unor solutii pentru finantarea acestor sporturi.

"Cred ca, in acest moment, pozitia legata de artele martiale este exagerata, pentru ca a izola un numar atat de mare de practicanti de la diferitele ramuri, pentru cateva excese petrecute la nivelul acestor federatii, nu este sanatos mai ales din punct de vedere managerial. In acest moment trebuie sa atragem tineretul catre sport, catre miscare in general, si artele martiale la nivelul de baza fac asta foarte bine. Ii sfatuiesc pe cei care finanteaza, in speta Ministerul Tineretului si Sportului, si pe cei din artele martiale care poate au niste cereri exagerate de multe ori in ceea ce priveste premierile si alte capitole de cheltuieli, sa-si revizuiasca rapid pozitiile. Comitetul Olimpic si Spotiv Roman va veni alaturi, sprijinind aceste sporturi care, repet, au un numar foarte, foarte mare de practicanti”, a declarat Ioan Dobrescu.

Galerie foto