You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Groupama si COSR au prelungit parteneriatul strategic

Groupama Asigurari, unul dintre liderii pietei de profil din Romania, si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) au semnat un nou parteneriat pentru perioada 2016 – 2018. Prin acest parteneriat, Groupama Asigurari, in calitate de asigurator oficial al COSR, se angajeaza sa sprijine activitatile COSR oferindu-le sportivilor din loturile participante la urmatoarele sase editii ale competitiilor olimpice, atat cele de iarna, cat si cele de vara, produse de asigurare de calatorie, de viata, de asigurare obligatorie RCA si asigurare facultativa a flotelor de autovehicule (pentru 26 de autovehicule) si de asigurare de incendiu si alte calamitati. Per total, valoarea estimata a politelor este de 207.000 de euro, ele fiind oferite integral in sistem barter, ambele contracte fiind intermediate prin partenerul nostru, Gras Savoye.

”Prin intermediul prelungirii parteneriatului cu COSR, care s-a dovedit unul de succes, perpetuam traditia unui angajament durabil si a unui parteneriat bazat pe incredere si respect, un angajament prin care sustinem performanta la cel mai inalt nivel, asigurand activitatea unor oameni care ne fac mandri. Bazandu-ne pe principiile noastre de baza - responsabilitate, solidaritate, performanta si proximitate –, ne dorim sa fim alaturi de COSR si de acesti sportivi de exceptie pe parcursul celor mai solicitante momente din urmatorii trei  ani, oferindu-le, in parte, linistea de care au nevoie pentru a obtine rezultatele pe care si le propun”, a declarat François Coste, director General al Groupama Asigurari.

”Ma bucur extrem de mult ca Groupama este asiguratorul oficial al COSR pana in 2018. Continuam astfel o colaborare inceputa in 2012. Groupama Asigurari ne ajuta sa fim mai aproape de marea performanta si pentru asta trebuie sa le fim recunoscatori. Sportivii britanici spun «your body is your business». Ca sa te implici chiar mai mult de 100%, trebuie sa stii ca in spatele tau este cineva care te sustine in cazul in care apar accidentari care te scot din circuit. Ca sportiv, am lucrat cu aceasta companie si in Franta si de fiecare data au fost superprofesionisti”, a declarat Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Pe toata perioada parteneriatului, Groupama va asigura delegatiile lotului national la Jocurile Olimpice pentru Tineret in iarna lui 2016 de la Lillehammer, Festivalurile Olimpice ale Tineretului in iarna si vara anului 2017 si la Jocurile Olimpice si Jocurile Olimpice pentru Tineret in vara anului 2018. Mai mult decat atat, asiguratorul va fi prezent la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro, in cadrul carora se va implica prin realizarea unor proiecte speciale.

Produsele oferite de Groupama Asigurari sunt asigurari de viata, de calatorie in strainatate pentru delegatiile lotului, polite de asigurare facultativa a flotelor de autovehicule, polite de incendiu si alte calamitati si polite de asigurare obligatorie RCA valabile pentru perioada 2016 – 2018, ajungand la o suma estimativa de 207.000  de euro. Printre riscurile acoperite de polite, in cazul asigurarii delegatiilor lotului olimpic, se numara: cheltuielile medicale, cheltuielile medicale de urgenta, spitalizarea si tratamentul dentar.

Groupama Asigurari este asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman din 2012, implicandu-se in sustinerea lotului olimpic al Romaniei la evenimente precum Jocurile Olimpice de Vara de la Londra in 2012, Festivalul Olimpic al Tineretului European din Romania in 2013, Jocurile Olimpice de iarna de la Soci in 2014, Jocurile Olimpice pentru Tineret desfasurate la Nanjing in 2014 si Jocurile Europene de la Baku 2015. Peste 800 de sportivi au fost asigurati in cei peste trei ani de parteneriat cu COSR.

Galerie foto