You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

COSR a premiat forul national de natatie la aniversarea a 85 de ani de la infiintare

In cadrul Galei care a marcat implinirea a 85 de ani de la infiintarea Federatiei Nationale de Inot, secretarul general adjunct al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) Florin Misca i-a oferit un trofeu Cameliei Potec, presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern (FRNPM), in semn de respect pentru activitatea sustinuta de acest for de la constituire, pe data de 21 decembrie 1930, pana in prezent.

„Ii felicitam si le multumim tuturor celor care au contribuit la performantele federatiei, atat sportivilor si parintilor acestora, care i-au incurajat si sustinut in intreaga activitate, cat si profesorilor, tehnicienilor si tuturor specialistilor care au contribuit la formarea tinerilor pentru performanta si pentru viata”, a spus Florin Misca. „Apreciem activitatea sustinuta desfasurata in cadrul acestui for pentru promovarea valorilor fundamentale ale olimpismului romanesc: traditie, pasiune, respect, excelenta, si mandrie nationala”, a mai spus secretarul general adjunct al COSR.

Camelia Potec, presedintele FRNPM, si-a exprimat speranta ca in viitor forul pe care il conduce va obtine si alte trofee. „Sper ca peste 15 ani, la centenarul federatiei noastre, sa avem si alte medalii europene, mondiale si olimpice", a spus Camelia Potec.

Forul national de natatie a atribuit mai multor sportivi distinctia intitulata ''Tribuna de Onoare a Natatiei si Pentatlonului Modern''. La clasa I au fost premiate campioanele olimpice Diana Mocanu si Camelia Potec, la clasa a II-a au primit distinctii Anca Patrascoiu, Noemi Lung, Beatrice Caslaru si Razvan Florea, iar a clasa a III-a, distinctia a fost acordata lui Dragos Coman si Tamarei Costache Bondoc. 

 

Galerie foto