You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

COSR va acorda 27 de premii si 45 de mentiuni micilor scriitori sportivi

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) prin Academia Olimpica Romana (AOR), in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS) va organiza la Casa Olimpica, vineri, 13 noiembrie a.c., cu incepere de la ora 11.00, Gala laureatilor concursului national de literatura si jurnalism sportiv „Un condei numit Fair-Play”, manifestare ajunsa la cea de-a XV-a editie, sprijinita de Comitetul International Olimpic (CIO), prin programul Solidaritatea Olimpica.

Concursul s-a desfasurat pe trei categorii de varsta (7-10 ani, 11-14 ani si 15-18 ani) la sectiunile: „Poezie”, „Proza”, „Cronica-Reportaj”.

In acest an, juriul concursului prezidat de profesor Mina Maria Rusu – Inspector general de limba si literatura romana in cadrul MECS - a selectionat 334 de lucrari, din peste 2500 promovate de la nivel judetean, catre faza nationala.

In cadrul Galei de vineri, castigatorii vor primi 27 de premii si 45 de mentiuni, plus un Premiu special care va fi acordat unui concurent, sportiv de performanta, legitimat la un club sportiv. De asemenea, se vor acorda distinctii tuturor profesorilor indrumatori.

Programul va fi completat cu evolutiile muzicale ale micilor interpreti de la Scoala de muzica si arte plastice nr. 1 "Iosif Sava" din Bucuresti.

Evenimentul va fi onorat de prezenta a numeroase personalitati din lumea artistica, medaliati olimpici, sportivi de renume, reprezentanti ai MECS, ai  Ministerului Tineretului si Sportului (MTS) si ai presei.

Galerie foto