You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Micii artisti plastici, premiati la Casa Olimpica

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR),  prin Academia Olimpica Romana (AOR), in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS), organizeaza vineri, 6 noiembrie a.c., cu incepere de la ora 11.00, la Sala Amfiteatru a Casei Olimpice din Bucuresti, vernisajul expozitiei si Gala laureatilor celei de-a XXIII-a editii a concursului national de arte plastice „Jocurile Olimpice in imaginatia copiilor”. Evenimentul este sprijinit de Comitetul International Olimpic (CIO), prin Solidaritatea Olimpica.

In acest an, juriul concursului prezidat de profesorul Adrian Braescu, inspector general de arte vizuale in cadrul MECS, a selectionat 150 de lucrari (desen, pictura si grafica), din totalul celor 437 promovate de la nivel judetean, la faza nationala. Concursul este structurat pe trei categorii de varsta: 6-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani.

Castigatorii vor primi, in cadrul Galei laureatilor, 12 premii si 30 de mentiuni, fiindu-le acordate diplome, materiale de desen si pictura, albume de arta. De asemenea, se vor acorda distinctii tuturor profesorilor indrumatori.

Programul va fi completat prin evolutiile muzicale ale micilor interpreti de la Scoala Gimnaziala de Arta „Victor Karpis” din Giurgiu.

Galerie foto