You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

COSR va prelungi colaborarea bilaterala cu Comitetul Olimpic al SUA

Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR, au participat zilele acestea la Adunarea Generala a Comitetelor Nationale Olimpice (CNO) care a avut loc la Washington, reuniune in cadrul careia s-au discutat aspecte importante legate de Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din vara viitoare si de editia de iarna a Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT) de la  Lillehammer din 2016.

De asemenea a fost prezentata strategia Olympic Channel, canalul TV al Comitetului International Olimpic (CIO),  reteaua acestuia de interactivitate si sistemul de implicare a CNO-urilor in proiectele de programe ale canalului.

Pe de alta parte, reprezentantii COSR au avut intalniri importante cu reprezentantii Comitetul Olimpic din SUA cu care s-a convenit prelungirea protocolului de colaborare bilaterala. La cererea COSR, Comitetul Olimpic din SUA a fost de acord ca accentul colaborarilor viitoare sa fie pus pe stiinta sportului, resurse umane si marketing.

Cu ocazia vizitei sale in Statele Unite ale Americii, Alin Petrache a avut o intalnire cu Nadia Comaneci pe parcursul careia a discutat aspecte legate de situatia gimnasticii romanesti.

Galerie foto