You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Pregatirea boxerului Mihai Nistor, sustinuta de COSR

Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, si Ioan Dobrescu, secretarul general al COSR, au vizitat astazi Sport Club Municipal Bacau, unde se antreneaza Mihai Nistor, unul dintre cei mai valorosi boxeri romani ai momentului, campion mondial AIBA Pro Boxing si medaliat european la categoria +91 kg. 

COSR a decis sa-i includa in programul Pol Romania atat pe Mihai Nistor, cat si pe antrenorul  Relu Auras. In plus, toate cheltuielile necesare pentru realizarea programului de pregatire a sportivului in vederea participarii la Jocurile Olimpice de la Rio vor fi sustinute de COSR . 

“Cred ca Mihai Nistor va fi o surpriza la Jocurile Olimpice de anul viitor si va fi una dintre medaliile noastre la Rio”, este de parere Alin Petrache. “COSR va prelua tot ceea ce inseamna partea financiara de pregatire si de participare a lui Mihai si a profesorului sau Relu Auras la competitiile din urmatoarele zece luni, pentru ca ne dorim ca acest boxer sa urce pe podium. Este un sportiv de calitate care va trebui sa dea totul pentru aceasta pregatire si pentru o medalie la Rio”, a mai spus seful COSR.

Antrenorul Relu Auras a fost impresionat si onorat de prezenta conducatorilor COSR la un antrenament al lui Mihai Nistor. 

“Este un lucru deosebit cand vezi ca presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si Secretarul General se deplaseaza la Bacau. Este pentru prima data cand un presedinte al Comitetului Olimpic a venit in orasul nostru. Asta inseamna ca ne apreciaza si crede in noi si in sansa noastra de a cuceri o medalie. Acest gest nu face decat sa ne oblige si sa ne faca sa muncim mai cu drag si mai cu spor. Important este ca nu a venit doar sa se uite la noi, a venit sa ne ajute, sa ne sprijine, ne-a intrebat tot ce ne lipseste si a pus totul pe hartie pentru a gasi rezolvarile. Faptul ca atat eu cat si Mihai am fost introdusi in programul Pol Romania este un lucru extraordinar. La fel si faptul ca COSR va sustine financiar intreg programul nostru de pregatire n-a facut decat sa ne oblige sa muncim si mai mult pentru a lua medalie la Jocurile Olimpice”.

Programul Pol Romania presupune sustinerea financiara a sportivilor si tehnicienilor cu sanse de medalie la Jocurilor Olimpice.

Galerie foto