You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Alin Petrache a convocat o sedinta de urgenta dupa demisia presedintelui FRJ

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Alin Petrache a convocat o sedinta de urgenta pentru a analiza situatia de la Federatia Romana de Judo (FRJ) care a culminat cu demisia lui Doru Sapta din functia de presedinte.

Prin aceasta intalnire, Alin Petrache doreste identificarea unor solutii pentru finantarea activitatii astfel incat sportivii si antrenori angrenati in procesul de calificare si pregatire pentru Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, sa nu aiba de suferit de pe urma acestor evenimente.

La intalnirea care va avea loc la sediul Casei Olimpice maine dimineata (marti 20 octombrie a.c.) din partea FRJ vor participa Gheorghe Savu - secretarul general interimar, Florin Bercean - antrenorul lotului olimpic feminin si Emanoil Campeanu - secretar federal.

In Comisia Tehnica, COSR a stabilit ca FRJ are sanse de a obtine medalii la Rio 2016, astfel ca forul olimpic a inceput sa sustina financiar sportivii si antrenorii cu potential de calificare, dupa ce Ministerul Tineretului si Sportului a stopat finantarea Federatiei pentru unele probleme aparute la nivel administrativ.

Din partea COSR vor participa Alin Petrache, Ioan Dobrescu - secretar general, Florin Misca - secretarul general adjunct, Alexandru Epuran - director sportiv, Dragos Tataru - expert sportiv. De asemenea, vor mai fi prezenti Liviu Raducanu si Mihai Capatana ca reprezentanti ai Comisiei Tehnice Olimpice si pentru Sportul de Performanta.

Galerie foto