You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Alin Petrache a oferit trofee la aniversarea celor 90 de ani de canotaj romanesc

Cu ocazia aniversarii a 90 de ani de la infiintarea Federatiei Romane de Canotaj (FRC), Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, le-a oferit trofee Elisabetei Lipa, canotoarea secolului XX, actualul presedinte al FRC, si invitatului de onoare al FRC Jean-Christophe Roland, presedintele forului international de canotaj.

In prezenta celor aproape 200 de invitati -  medaliati olimpici, mondiali si europeni, personalitati ale vietii sportive, economice si politice, seful olimpismului romanesc a tinut sa felicite canotajul romanesc pentru cei 90 de ani bogati in rezultate de exceptie. Pana in prezent, canotorii au cucerit nu mai putin de 241 de trofee: 37 la Jocurile Olimpice, 115 la Campionatele Mondiale  si 89 la Campioantele  Europene.

„Sunt onorat sa ma aflu la aceasta sarbatoare deosebita, iar din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman doresc sa va multumesc pentru toate performantele obtinute de-a lungul timpului”, a spus Alin Petrache. „Daca privim cu atentie cele mai importante cifre ale zilei, 90 de ani de existenta si 241 medalii cucerite, cu siguranta realizam ca suntem la una dintre cele mai performante federatii din sportul romanesc. Cu siguranta aceste cifre va onoreaza, dar va si obliga sa va mentineti la un anumit nivel de performanta. Astept de la dumneavoastra sa va onorati statutul si sa cuceriti medalii pentru Romania, anul viitor la Jocurile Olimpice de la RIO. COSR este, ca intotdeauna, langa dumneavoastra si va ofera tot sprijinul.” 

 

Galerie foto