You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

David Garrett si Julien Quentin, recital de exceptie

Celebrul violonist David Garrett si pianistul Julien Quentin au sustinut un recital de exceptie la Bucuresti, la Ateneul Roman, la invitatia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si a partenerului sau principal Dedeman, cu sprijinul Ministerului Culturii. La eveniment au fost prezenti atat conducatorii sportului romanesc, campioni olimpici si personalitati ale vietii sportive romanesti, cat si personalitati din alte domenii de activitate.

David Garrett si Julien Quentin au incantat asistenta cu piese de mare popularitate si virtuozitate cum ar fi Sonata nr. 3 pentru vioara si pian de Johannes Brahms, Trilul Diavolului de Giuseppe Tartini, sau Hora Staccato de Grigoras Dinicu.

La finalul recitalului, aplaudat in picioare de cei prezenti, cei doi artisti au primit cate un trofeu din partea presedintelui COSR Alin Petrache care a spus: „Am avut sansa sa ne bucuram de un eveniment deosebit. Am fost incantati de doi interpreti de exceptie, David Garrett si Julien Quentin. Am incercat sa strangem la un loc ‪‎Team Romania care nu este doar elita sportului, ci elita tuturor domeniilor de activitate din tara noastra. Sharing goodness nu este doar un slogan, ci este toata munca oamenilor pe care ii reprezint in slujba celorlalti”.

De asemenea, seful COSR a tinut sa precizeze ca organizarea acestui eveniment a avut si scopul de a strange fonduri pentru sprijinirea a patru personalitati ale vietii sportive din Romania aflate in situatii medicale delicate: Toma Predatu, Petre Mitu, Andreea Chelaru si Liliana Tomescu.

Pentru cei patru a fost deschis un cont special in lei la ING Bank - RO 37 INGB0001000116658960, unde atat participantii la marele concert cat si iubitorii de sport au avut posibilitea sa faca donatii.

„Am dat dovada de omenie in fata unor persoane aflate in momente grele ale existentei lor”, a spus Alin Petrache. „Toma Pradatu, Andreea Chelaru, Petre Mitu si Liliana Galan Tomescu sunt cei patru oameni de sport spre care vor fi redirectionate donatiile de astazi. Cred ca impreuna cu partenerii si invitatii din aceasta seara am reusit. Ca o echipa. Ca Team Romania”.
 

Galerie foto