You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Succes Team Romania la Tbilisi!

Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), le-a urat succes componentilor Echipei Olimpice care va reprezenta Romania la cea de-a 13-a editie de vara Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), gazduita de Tbilisi, capitala Georgiei, in perioada, 26 iulie – 1 august a.c..

Cu doua zile inainte de plecarea spre Tbilisi, seful COSR s-a intalnit la Complexul Olimpic “Sydney 2000” de la Izvorani cu cei 66 de sportivi si 18 antrenori din Team Romania si le-a adresat cateva cuvinte.

“Am simtit nevoia sa stam putin de vorba inainte sa plecati spre Tbilisi”, a spus Alin Petrache.

“Sunteti foarte tineri, dar eu sper ca astazi avem in fata o noua generatie de sportivi care vor aduce faima Romaniei. Va fi o experienta interesanta, mai ales ca pentru majoritatea va fi prima participare la o competitie de asemenea anvergura”.

“Este o competitie grea, la care participa nu mai putin de 3800 de sportivi din 50 de tari, dar eu as vrea sa mergeti acolo cu placere si bucurie. Bucurati-va de orice moment pe care-l veti trai acolo, pentru ca sunt clipe de care va veti aminti toata viata. Tratati cu respect natiunea din care faceti parte si iesiti intotdeauna cu capul sus din competitie, indiferent de rezultat. Va garantez ca veti putea face acest lucru daca in concurs veti folosi la maximum toate cunostintele acumulate pana acum.

Sper sa ne revedem dupa competitie cu cat mai multe medalii. Sper, de asemenea, ca pentru cat mai multi dintre voi, Tbilisi 2015 sa reprezinte o etapa intermediara in perspectiva editiilor viitoare ale Jocurilor Olimpice.

COSR, ca de fiecare data, si-a indeplinit indatoririle ce-i revin si va rog sa nu ezitati sa le cereti orice aveti nevoie reprezentantilor COSR care va vor insoti la Tbilisi. Fiti uniti, fiti Romania! Succes Echipa Olimpica, succes Team Romania!”

Dupa ce le-a adresat cateva cuvinte tuturor, presedintele COSR a stat de vorba prieteneste cu sportivii fiecarei discipline in parte, le-a dat sfaturi si a facut poze cu toti cei care au dorit.

Echipa Olimpica a Romaniei va pleca spre Tbilisi cu o cursa charter care va decola de pe aeroportul "Henti Coanda" din Otopeni, sambata, 25 iulie a.c..

Galerie foto