You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Brasov 2013 ramane in pole-position in istoria FOTE

Editia de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretul European, organizata in acest an de Vorarlberg si Liechtenstein, nu a atins nivelul FOTE Brasov 2013, considerat in continuare cea mai reusita editie a competitiei de pana acum.

“Din punct de vedere organizatoric, conditiile oferite de gazdele editiei de iarna din acest an a FOTE sunt bune, copii se simt bine, iar atmosfera este foarte placuta. Distantele dintre bazele sportive unde se desfasoara intrecerile si locurile de cazare sunt insa exagerat de mari. La Brasov totul a fost mult mai compact, iar acest lucru a contat enorm, FOTE 2013 fiind folosit in continuare ca etalon de top al acestei competitii”, a spus Ioan Dobrescu, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, care a insotit Echipa Olimpica a Romaniei la Vorarlberg si Liechtenstein.

“Cat despre rezultatele obtinute pana acum de sportivii nostri, se poate spune ca aceasta generatie de copii promite in perspectiva competitiilor viitoare. Locul cinci obtinut la sarituri cu schiurile demonstreaza importanta investitiilor in infrastructura, in general, si la aceasta disciplina in special”, a mai spus Ioan Dobrescu.

Galerie foto