You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Cei mai valorosi sportivi romani vor participa la Jocurile Europene

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) va acorda o atentie speciala primei editii a Jocurilor Europene, competitie care va fi gazduita de localitatea Baku din Azerbaidjan in perioada 12-28 iunie 2015 .

Alin Petrache, presedintele COSR, doreste ca toate federatiile sportive nationale care vor avea sportivi calificati la Jocurile Europene sa abordeze cu maximum interes pregatirea pentru aceste intreceri.

”Importanta Jocurilor Europene este foarte mare deoarece pentru o serie de sporturi, aceste intreceri vor reprezenta criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. Din acest motiv dorim ca Romania sa fie reprezentata la Baku de cei mai valorosi sportivi, pregatiti sa abordeze competitia ca pe o editie a Jocurilor Olimpice”, a subliniat presedintele COSR.

In scurt timp, va avea loc o intalnire intre presedintele COSR si reprezentantii conducerilor federatiilor sportive nationale implicate, pentru a stabili stategiile optime de abordarea a pregatirii si participarii la Jocurile Europene, competitie considerata de maximum interes pentru sportul romanesc.

In momentul de fata, la Jocurile Europene de la Baku sunt calificati 80 de sportivi romani, iar COSR face eforturi ca numarul componentilor  Echipei Romaniei care se vor deplasa in Azerbaidjan sa fie cat mai mare.

Galerie foto