You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Thomas Bach, in vizita la Palatul Victoria, Muzeu Sportului si Casa Olimpica

Insotit de Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), presedintele Comitetului International Olimpic (CIO) Thomas Bach s-a intalnit in aceasta dimineata, la Palatul Victoria, cu Victor Ponta, primul ministru al Romaniei, dupa care a vizitat  Muzeul Sportului si Casa Olimpica.

Dupa ce aseara a participat la aniversarea Centenarului Olimpismului Romanesc, organizata la Ateneul Roman din Bucuresti, presedintele CIO a avut astazi o scurta intrevedere cu Victor Ponta. Atmosfera a fost destinsa, Thomas Bach fiind placut impresionat de afinitatea pentru sport a Premierului.

“Ultimele doua zile au avut o semnificatie aparte pentru miscarea olimpica din Romania, iar importanta aniversarii unui secol de olimpism in tara noastra a fost amplificata de prezenta presedintelui Comitetului Olimpic International Thomas Bach. Daca ieri am participat impreuna la evenimentul de la Ateneu, astazi l-am insotit pe domnul Bach intr-o vizita la Palatul Victoria. Apoi i-am prezentat cateva din punctele de atractie ale capitalei, cu accent pe latura sportiva a Bucurestiului - Muzeul Sportului si Casa Olimpica. ” , a declarat Alin Petrache.

De la Palatul Victoria, Thomas Bach a facut o scurta plimbare prin Bucuresti, centrul vechi fiind unul dintre locurile pe care seful CIO le-a gasit incarcate de o nostalgie aparte, dupa care a vizitat Muzeul Sportului si sediul COSR. “Aveti un Muzeu al Sportului foarte interesant si sunt convins ca in curand va deveni una dintre atractiile din Bucuresti.   De asemenea cladirea unde se afla Muzeul si Casa Olimpica are un design deosebit, iar zona este extreme de frumoasa. Aveti locuri minunate aici.”, a spus Thomas Bach inainte de a parasi Romania.

Galerie foto