You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Niro Investment, din nou partener oficial al COSR

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Niro Investment au semnat astazi, la Casa Olimpica, un parteneriat, pentru trei ani, de sustinere a Echipei Olimpice a Romaniei. Presedintele Niro Investment a promis ca, printre altele, va contribui la premierea tuturor medaliatilor romani la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Alin Petrache, presedintele COSR. “Comitetul Olimpic si Sportiv Roman este etalonul performantei in sportul romanesc, iar partenerul nostru Niro Investment este la randul sau un etalon al performantei in afaceri. Ne-au adus laolalta trasaturi si obiective comune. Ambele institutii se caracterizeaza prin profesionalism si seriozitate. Atat Comitetul Olimpic si Sportiv Roman cat si Niro Investment isi doresc atingerea excelentei, iar acest parteneriat ne aduce impreuna pentru a ne sprijini reciproc in atingerea scopului comun. Comitetul Olimpic si Sportiv Roman isi propune ca viziune strategica o deschidere totala fata noi parteneriate, finantarile care vor fundamenta efortul nostru colectiv fiind cheia succesului in urmatoarele editii ale Jocurilor Olimpice”.

Vasile Gabriel Nita, directorul general al Niro Investment:  “La Comitetul Olimpic si Sportiv Roman ne simtim ca acasa. Colaborarea dintre Niro Investment si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a fost dintotdeauna serioasa si fructoasa. Vom sprijini financiar pregatirea componentilor Echipei Olimpice a Romaniei si vom rasplati asa cum se cuvine preformantele de exceptie ale sportivilor romani la Jocurile Olimpice de la Rio. Precizez  ca Niro Investment va avea o contributie importanta la premierea tuturor medaliatilor la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care speram sa fie in numar cat mai mare”.

Galerie foto