You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Echipa Olimpica a Romaniei asteptata cu flori in aeroport

Delegatia Romaniei care a participat la Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) de la Nanjing a revenit astazi in tara dupa o calatorie de aproximativ 30 de ore. La aeroport a fost asteptata de Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), si alti oficiali ai COSR, de parinti, rude, prieteni si o multime de reprezentanti ai mass-media.

“A fost un drum lung si obositor, dar am uitat de toate cand ne-am vazut acasa”, a spus Alexandru Mihaita Novac, medaliat cu argint la aruncarea sulitei. Atletul din Bacau a fost asteptat la aeroport si de antrenoarea sa Mihaela Melinte, fosta campioana mondiala si detinatoare a recordului lumii la aruncarea ciocanului, care il pregateste de un an de zile si alaturi de care a facut progrese uimitoare. “Sunt fericita de rezultatul lui Alexandru”, a spus Mihaela Melinte care a venit de la Bacau pentru a-si intampina elevul.

“Nu ne asteptam la o asa primire frumoasa”, a spus canotoarea Denisa Tilvescu care, impreuna cu Cristina Georgiana Popescu, a cucerit medalia de aur la dublu rame fara carmaci. “Cu totii suntem foarte bucurosi ca am ajuns cu bine la Bucuresti, dupa atatea ore de calatorie. Dupa succesul de la Nanjing nu ne putem gandi decat ca trebuie sa ne mentinem pe locul intai si cand vom trece la senioare”.

Galerie foto