You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Alin Petrache, apel pentru donare de sange

Presedintele COSR, Alin Petrache, face apel la sportivii din intreaga tara pentru a dona sange miercuri, 27 septembrie.
Institutia pe care o conduce va face demersuri catre toate structurile afiliate pentru a organiza o campanie de donare de sange. Petrache a dat exemplu campania DONEAZA organizata de 3 ani de Federatia Romana de Rugby.

"Inainte de a fi sportivi, profesionisti, oameni de cariera, suntem cu totii in primul si in primul rand oameni. Iar unul din lucrurile care ne confera aceasta calitate este altrusimul, pornirea de a ne ajuta aproapele, sensibilitatea la situatia semenilor nostri. Spitalele romanesti se confrunta cu o criza de sange care se constituie ca un real pericol pentru oameni deja greu incercati de soarta. Este momentul sa ne demonstram solidaritatea. Vreau ca fiecare federatie sportiva, parte a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman sa raspunda activ acestui apel si sa isi mobilizeze sportivii, antrenorii si angajatii pentru a dona sange miercuri, 27 august 2014, la centrele din fiecare judet. Va rog si pe dumneavoastra, cei care cititi acest mesaj, sa faceti acelasi lucru.

Suntem cu totii parte a unei mari echipe, aceea a Omenirii, iar aceasta mana de ajutor poate sa fie una salvatoare. Din experienta mea de la Federatia Romana de Rugby, unde s-au organizat anual mai multe campanii de donare, efortul este unul mic, iar impactul este unul esential, vital”, a declarat Alin Petrache.

Pentru amanunte privind centrele de donare: http://www.transfuzia.ro .

Galerie foto