You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Romanii se lupta maine in patru finale

Echipa Olimpica a Romaniei are maine reprezentanti in patru finale: la canotaj - doi rame rame fara carmaci atat la feminin cat si la masculin, la inot – 50 m spate si gimnastica artistica feminin – individual compus.

Primul va intra in focuri echipajul feminin de doi rame fara carmaci format din Denisa Tilvescu si Cristina Georgiana Popescu, dupa care, la doar cateva minute, pe apele Lacului Xuanwu din Nanjing vor intra Ciprian Tudosa si Gheorghe Robert Dedu, la doi rame fara carmaci masculin. Ambele echipaje s-au calificat cu primii timpi in finale, asa ca, din calculele pe hartie, ambele echipaje ar trebui sa ocupe cel putin un loc pe podium.

Urmeaza apoi emotii pentri iniotatorul Robert Andrei Glinta, la 50 m spate. La aceasta proba romanul  s-a calificat cu primul timp in semifinale, dar cu ultimul in finala. Dupa incheierea penultimului act, Robert ne-a spus: „Nu m-am fortat deloc in semifinala. In finala voi da tot ce pot”.

Pentru Echipa Olimpica a Romaniei ziua de maine se va incheia cu gimnastica  artistica. Laura Jurca va evolua in finala feminina de la individual compus, unde s-a calificat al treilea punctaj 53.250. „Ne vom lupta pentru o medalie, dar va fi greu. Adversarele sunt puternice, iar concursul incepe de la zero.Speram sa auzim din tribune incurajarile coechipierilor nostri pentru ca Laura conteza foarte mult sa fie sustinuta din tribune. ” , ne-a marturisit Adela Popa, antrenoarea Laurei Jurca.

Galerie foto