You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Laura Jurca, in cinci finale la JOT

Laura Jurca s-a calificat, la gimnastica artistica, in cinci finale, din tot atatea posibile, la JOT Nanjing 2014, si este singura componenta a Echipei Olimpice a Romaniei care are sansa sa cucereasca cinci medalii.

Cu un punctaj total de 53.250, al treilea din preliminarii, s-a calificat in finala de la individual compus, iar in ultimul act in finalele pe aparate s-a calificat cu al 3-lea rezultat la barna - 13.500, cu al 4-lea, la paralele - 12.800, al 5-lea la sarituri - 14.050 si  al 7-lea, la sol -12.700.

La sol, antrenoarea sa Adela Popa a contestat in prima instanta rezultatul, dar contestatia sa a fost respinsa. „Pe moment mi s-a parut ca notarea de la sol a fost usor defavorabila”, ne-a spus tehinciana. „Sigur insa, decizia arbitrelor este cea mai avizata, pentru ca sunt profesioniste. Ne-am bucurat totusi ca, in ciuda punctajului slab obtinut la sol, Laura a reusit sa se califice in finala unde concursul va incepe de la zero ”.

Cat despre sansele la medalii, Adela Popa a precizat: „Va fi foarte greu in finale pentru ca sportivele de Rusia, Marea Britanie, Japonia si China sunt foarte valoroase la toate aparatele. Laura este motivata si sper ca in lupta pentru medalii sa prinda o zi mult mai buna decat in calificari ”.

Galerie foto