You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Delegatia Romaniei a ajuns la Nanjing

Echipa Olimpica a Romaniei a ajuns cu bine in Satul Olimpic din Nanjing, dupa aproximativ 24 de ore petrecute pe drum. Calatoria s-a desfasurat fara incidente si, in ciuda oboselii, componentii lotului reprezentativ si-au pastrat voia buna. Din pacate vremea este inchisa, cu aspect de toamna tarzie, pentru ca, in ciuda celor 23 de grade Celsius din aer, ploua marunt si este ceata.

Calatoria cu avionul a fost lunga (s-a zburat pe ruta Bucuresti - Shanghai cu escala de doua ore si jumatate  la Doha, in Qatar), dar cele zece ore petrecute in avion au trecut destul de repede. Cine nu a putut sa doarma a avut posiblitatea sa vizioneze filme sau sa-si invinga plictiseala cu jocurile electornice care puteau fi accesate pe ecranele scaunelor din fata fiecarui pasager.

O mare surpriza a fost la sosirea in Doha unde, desi era trecut de miezul noptii, termometrele aratau 34 de grade Celsius, iar umitidatea era atat de mare incat senzatia tuturor a fost ca s-a aterizat intr-o oala cu aburi fierbinti. Totul a durat insa doar cateva minute pentru ca la scara avionului pasagerii au fost preluati de autobuzul special care i-a dus in aerogara.

In aeroportul din Shanghai, odata incheiate formalitatile vamale, voluntarii la Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) au preluat Echipa Olimpica a Romaniei si au condus-o spre Satul Olimpic. Ultimii aproximativ 250 km (distanta dintre Shanghai si Satul Olimpic din Nanjing) au fost parca cei mai lungi, drumul fiind parcurs, cu autocarele gazdelor, in cinci ore si jumatate.

La intrarea in Satul Olimpic,Echipa Olimpica a Romaniei a fost intampinata de Alexandru Epuran, seful de misiune al Romaniei la JOT, care i-a indumat pe componentii delegatiei catre camerele unde vor petrece urmatoarele doua saptamani.

 

 

Galerie foto