You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Echipa Olimpica a Romaniei si-a luat zborul spre Nanjing

Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Huo Yuzhen, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar la Ambasada Republicii Populare Chineze in Romania si alte personalitati ale vietii sportive romanesti au urat drum bun delegatiei care va reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) de la Nanjing, care vor avea loc in perioada 16 – 28 august a.c..

Intr-o atmosfera relaxata, Florin Gurbanescu, adjunctul sefului de misiune la Nanjing, i-a prezentat pe toti cei 41 de sportivi din Echipa Olimpica si pe antrenorii lor, iar Emil Imre, Tanar Ambasador pentru Romania la JOT, a promis ca va vorbi intregii lumi despre talentul, ambitia, seriozitatea si rezultatele sportivilor romani.

“Voi sunteti viitorul, de aceea investim in voi tot ceea ce avem mai bun”, a spus presedintele COSR. “Stim cu totii ca startul este esential in sport si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman tocmai aceasta a incercat sa va ofere – un start bun care, coroborat cu talentul si experienta voastra, va va face invingatori”.

“Ceea ce trebuie sa credeti cu toata convingerea este faptul ca mergeti acolo sa reprezentati o tară care va apreciaza, va sprijina si este deja mandra de voi. ”

”Nu va voi ura noroc, decat poate in ultima instanta, pentru ca sportul inseamna intr-o mai mare masura disciplina, munca, efort, talent nativ si, poate nu in cele din urma, ceva ajutor de la destin. Ati bifat toate acestea, inseamna ca sunteti deja invingatorii nostri!”

Echipa Olimpica a Romaniei pleaca in aceasta dupa-amiaza spre Nanjing.

 

Galerie foto