You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Elisabeta Tufan, omagiata la COSR la aniversarea varstei de 50 de ani

In semn de omagiu pentru intreaga cariera, fosta floretista Elisabeta Tufan (ex- Guzganu), dubla medaliata olimpica, a primit o placheta aniversara din partea presedintelui Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) Alin Petrache, in ziua in care a implinit 50 de ani.

Elisabeta Tufan, care si-a adjudecat medalia de bronz, cu echipa, la Jocurile Olimpice de la Barcelona si pe cea de argint la JO de la Los Angeles, si a cucerit titlul mondial la individual, in 1987 la Denver, a avut o frumoasa surpriza chiar in ziua in care a implinit 50 de ani.

Intr-o atmosfera vesela si calda, Alin Petrache i-a inmanat Elisabetei Tufan o placheta si un buchet de flori in prezenta altor mari foste scrimere, Laura Carlescu Badea, Roxana Niculae (ex. Dumitrescu) si Claudia Vanta(ex. Grigorescu).

Intalnirea, care a avut loc in biroul presedintelui COSR, a fost o surpriza pentru fosta sportiva, acum antrenor la un club de scrima din Italia. Fara sa stie nimic din ce avea sa urmeze,  Elisabeta Tufan a venit la sediul COSR, invitata de Laura Carlescu Badea, care a condus-o apoi, ca din intamplare, in  biroul lui Alin Petrache. Revederea cu fostele coechipere si gestul presedintelui au impresionat-o pe Elisabata Tufan care a petrecut cateva ore extrem de placute la COSR razand si depanand amintiri cu cei prezenti.

Galerie foto