You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Adina Mihaela Diaconu, purtator de drapel la Nanjing

Jucatoarea de tenis de masa Adina Mihaela Diaconu va fi purtatorul de drapel al Echipei Romaniei la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT) de la Nanjing, care va avea loc pe data de 16 august pe Stadionul Olimpic din localitatea chineza.

Componentă a Echipei Olimpice care va reprezenta Romania la cea de-a doua editie de vara a Jocurilor Olimpice de Tineret, Adina Mihaela Diaconu, care va implini 15 ani pe 14 octombrie 2014, este considerata cea mai valoroasa sportiva din generatia sa de forul european de specialitate.

La ultima editie a Campionatelor Europene de juniori, care au avut loc in urma cu cateva saptamani la Riva del Garda, in Italia, Adina Mihaela Diaconu a cucerit patru medalii de aur din patru posibile – la individual, dublu feminin, dublu mixt si cu echipa, performanta reusita in premiera in Romania, la aceasta categorie de varsta.

Adina Mihaela Diaconu s-a nascut la Slatina si este antrenata de Petre Arnautu, tehnicianul care o insoteste si la Nanjing.

Galerie foto