You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Participare impresionanta la Crosul National „Ziua Olimpica”

Aproximativ 1800 de participanti s-au aliniat la startul editiei 2014 a Crosului National „Ziua Olimpica” care a avut loc in Parcul Tineretului din Bucuresti. Competitia organizata de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR),  prin Academia Olimpica Romana (AOR) – filiala Bucuresti, in parteneriat cu Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti (DSTMB) a fost un real succes. Toti iubitorii de sport cu varste intre 6 si 82 de ani care s-au aflat pe listele de concurs au concurat, pe categorii de varsta, imbracati in tricourile oferite de organizatori si au plecat acasa cu cate o diploma de participare semnata de Laura Badea, directorul AOR, campiona olimpica la floreta in 1996, la Atlanta.

Startul competitiei a fost dat de Alin Petrache, presedintele COSR, care cu greu a putut tine in frau nerabdarea participantilor de a pleca in cursa.

La finalul intrecerii, in asteptarea intocmirii clasamentelor, componentele unor grupuri de gimnastica aerobica si dans sportiv de la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, Colegiul National „Mihai Eminescu” si Scoala „Ionel Teodoreanu” – indrumate de Georgeta  Manolescu, Doina Sotiriu, respectiv Laura Marandici, au sustinut un  program artistic.

Castigatorii au primit cate o bicicleta, ocupantii locurilor secunde au fost recompensati cu cate o pereche de role, iar cei care au urcat pe treapta a treia a podiumului au primit cate o racheta si un set de mingi de tenis. Mc Donalds a oferit cate o geanta fiecarui sportiv care a urcat pe podium, iar un reprezentant al Primariei Municipiului Bucuresti (PMB) a premiat fiecare castigator cu cate un trofeu si o geanta.

Premiantii editiei 2014 a Crosului National „Ziua Olimpica”:

Categoria „Open” – masculin:

Locul I   –  Emanuel Trandafir

Locul II  – Marian Mociornita

Locul III –  Radu Ivana


Categoria „Open”– feminin:

Locul I   – Florentina Buga

Locul II  – Ana Maria Cazan

Locul III –  Georgiana Kalarachwani


Categoria „Cel mai tanar participant” – masculin:

Locul I – Alexandru Dulgheru

Locul II  – Andrei Serbeniuc

Locul III –  Alin Lazarica


Categoria „Cel mai tanar participant” – feminin

Locul I – Maria Mihalache

Locul II – Ana Maria Brica

Locul III –  Stefania Stan

Stefan Ciochina si Lucica Radu au fost desemnati castigatorii de la categoria „Cel mai varstnic participant”, masculin, respectiv feminin si au intrat in posesia cate unei biciclete. In varsta de 82 de ani, Lucica Radu a tinut sa le dezvaluie celor prezenti secretul formei sale fizice de invidiat: „o viata echilibrata si mult sport”.

Premiul cel mare al competitiei – un televizor LCD, acordat pentru „Cea mai numeroasa familie” care a participa la Crosul National „Ziua Olimpica” 2014, a fost castigat de familia Baluta formata din Valeriu, Mihaela, Antonia si Calina.

Galerie foto