You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Romania, locul 17 la bob doua persoane

Echipajele noastre de bob doua persoane s-au clasat pe locul 17, atat la feminin cat si la masculin, cele mai bune pozitii ocupate la Sochi de componentii Echipei Olimpice a Romaniei.

Tandemul Nicolae Istrate - Florin Craciun care a concurat in bobul de doua persoane al Romaniei s-a clasat pe locul 17, cu timpul 3:48.98, la capatul celor patru runde. Reprezentantii nostri au ocupat constant pozitia 17 pe parcursulul primelor trei manse, unde au luat startul 30 de echipaje, iar in finala, unde s-au calificat primele 20 de echipaje, au ocupat locul 18, pe 16, la egalitate, sosind al treilea echipaj al Germaniei si primul echipaj la Coreei.

Aceeasi performanta, locul 17 la finalul concursului, a reusit-o si echipajul feminin de bob doua persoane al Romaniei, format din Maria Adela Constantin si Andreea Grecu, numai ca la start au fost inscrise 19 echipaje. Pentru cele doua sportive, care vor implini 23, respectiv 20 de ani anul acesta, simpla prezenta la Jocurile Olimpice a fost un succes, ele numarandu-se printre sportivele calificate prin relocare.

Galerie foto