You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Bucuria si onoarea de a participa la JO de la Sochi

Dorinta de autodepasire a componentilor Echipei Olimpice a Romaniei se pastreaza la fel de vie ca in ziua sosirii in Satul Olimpic Montan, unde au fost primiti cu bratele deschise chiar de Alexei Nemov, multiplul campion olimpic la gimnastica artistica, in calitate de vice-primar al campusului.
Imbracati in echipamentele de prezentare oferite de firma Willy Impex SRL, aceeasi care le-a furnizat si pe cele de defilare, romanii au participat la scurtele sedinte foto cu mascotele Jocurilor, organizate de gazde.
Fara a se lasa coplesiti de emotia de a se afla in fata celor peste 40 000 de spectatori care au umplut tribunele Stadionului Olimpic Fisht, in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice sportivii, antrenorii si cativa dintre oficialii nostri au salutat cu mandrie asistenta fluturand steguletele cu tricolorul Romaniei.
Pentru toti cei 24 de sportivi din Echipa Olimpica a Romaniei  simpla prezenta la competitia la care viseaza sa ajunga orice performer reprezinta o mare realizare  si, cu siguranta, pentru cativa dintre cei mai tineri dintre acestia experienta olimpica isi va pune amprenta pe evolutiile din competitiile viitoare.

 

Galerie foto